תכנון_ועיצוב_קרן_ניב_טולדנו,_צילום_איתי_

בית, רחוק מהבית

מעצבת הפנים קרן ניב טולדנו, יצרה עבור חברת הנדסה, סביבת עבודה מוקפדת, מוארת ואוורירית באוריינטציה ביתית, שרק עושה חשק לבוא לעבודה

קרן ניב טולדנו
צילום: איתי בנית

מכיוון שמדובר בחברה דינמית ומקצועית ורבים מהעובדים נמצאים בחללי העבודה שעות ארוכות, לבעלי החברה חשוב היה ליצור עבורם סביבת עבודה אופטימלית, נעימה ומפנקת

לאור ההצלחה, בשנים האחרונות החברה הלכה וגדלה, מספר העובדים עלה וכך גם היקף הלקוחות. על כן גבר הצורך לשפץ את המשרדים ולייצר מרחב עבודה פרקטי חדשני ויעיל שיעמוד בסטנדרט הביצוע הגבוה, בגימורים ובאסתטיקה שניכרים מאוד בפרויקטים עליהם הם אמונים.

מכיוון שמדובר בחברה דינמית ומקצועית ורבים מהעובדים נמצאים בחללי העבודה שעות ארוכות, לבעלי החברה חשוב היה ליצור עבורם סביבת עבודה אופטימלית, נעימה ומפנקת שתגרום להם להרגיש את מה שמכונה Home Away From Home.

על מנת להגדיר ולתחום את הפונקציות בצורה המיטבית, תכננתי מערך ויטרינות חלביות ממוסגרות באלומיניום שחור שמשמשות לחציצה בין החדרים

לא בכדי אומרים כי הסנדלר לא הולך יחף. מעצבת הפנים קרן ניב טולדנו, שמתמחה בתכנון ועיצוב דירות ובתי יוקרה, משרדים וחללים משרדיים, יצרה עבור חברת "איתי גיל הנדסה", מהמובילות ביזמות וביצוע בתי היוקרה בישראל, סביבת עבודה מוקפדת, מוארת ואוורירית באוריינטציה ביתית שרק עושה חשק לבוא לעבודה.

אך לפני הכל, הקדמה קצרה: מרכז העסקים בתל אביב מספק הצצה לדרך הארוכה שעברו חללי המשרדים בשנים האחרונות. במציאות של 2021 הם מושקעים, מאובזרים ומתוכננים מאי פעם ומציעים לעובדים בהם חוויית עבודה יוצאת מגדר הרגיל. דוגמה לכך הם משרדי חברת "איתי גיל הנדסה", חברה האמונה על ביצוע פרויקטי יוקרה של מיטב אדריכלי ומעצבי ישראל, חלקם אף זכו לחשיפה תקשורתית ברחבי העולם.

מרכז העסקים בתל אביב מספק הצצה לדרך הארוכה שעברו חללי המשרדים בשנים האחרונות. הם מושקעים, מאובזרים ומציעים לעובדים בהם חוויית עבודה יוצאת מגדר הרגיל

תכנון_ועיצוב_קרן_ניב_טולדנו,_צילום_איתי_

"במסגרת השיפוץ חידשנו את כל המערכות והתאמנו אותן ל-LAYOUT החדש. בתוך כך טופלה האקוסטיקה, שודרגו מערכות האודיו וידאו, הוחלפו המזגנים ועוד'", מסבירה ניב טולדנו. "החלל הוא צר, מלבני וארוך ואחד מערכיו המוספים הבולטים מגיע בדמות העובדה שהוא מוקף ויטרינות שמכניסות שפע של אור טבעי. על מנת להגדיר ולתחום את הפונקציות בצורה המיטבית, תכננתי מערך ויטרינות חלביות ממוסגרות באלומיניום שחור שמשמשות לחציצה בין החדרים, שומרות על מעבר אופטימלי של האור שעובר מבעדן גם פנימה למרחב הפנימי אך בד בבד מאפשר פרטיות. את הריהוט המשרדי והסלוני תפרתי CUSTOME MADE.

רבים מהפריטים עשויים אלומיניום שחור שהולם את הקונספט העדכני. את המסה החדה והגאומטרית שוברת רצפת פרקט הוראסי המקורית שחודשה ומוסיפה חום ורכות, אליה מצטרפים טקסטיל ואקססוריז שתורמים לתחושה מעט שבטית, בהם מחצלות, כורסאות במבוק, ספה בצבע קוניאק ובדי פשתן. בכל החדרים שולבה צמחיה ירוקה שמוסיפה ממד טבעי ורענן".

במשרדים החדשים ניכרת חשיבה מעמיקה על התאמת המכלול לאופי העבודה ולתרחישים היום-יומיים. כך למשל יצרה ניב טולדנו בסמוך לכניסה ולאזור הקבלה פינה סלונית ביתית ומזמינה שמקבלת את פני הבאים ובהמשך Community Table שמשמש את הצוותים הדינמיים לסיעור מוחות. המסדרות שיצרה המעצבת חוצה את המסה ומגדיר היטב את החללים, לאורכו חדרי עבודה ובסופו חדר ישיבות שנהנה משקט מופתי.

תכנון_ועיצוב_קרן_ניב_טולדנו,_צילום_איתי_
תכנון_ועיצוב_קרן_ניב_טולדנו,_צילום_איתי_